taal kiezen

Over ons

De geschiedenis van Hoek-Agro b.v. begint in 1974 te Driesum - Friesland, waar de heer J.H. van der Hoek gedreven en vol passie zijn hobby en werk kon combineren wat voornamelijk bestond uit het handelen van aardappelen. Waar de heer J.H. van der Hoek bezig was met de handel en export van aardappelen, zag zijn zoon de heer K.J. van der Hoek mogelijkheden in het exporteren van groenten en fruit. Eind jaren 80 werden deze activiteiten uitgebreid tot een totaal AGF-pakket gericht op Oost-Duitsland. 

In het jaar 1994 werd er een besloten vennootschap opgericht en werd de naam Hoek-Agro b.v. erkend. De zaken gaan voorspoedig en mede door de val van de Berlijnse Muur is er meer vraag naar verse groenten en fruit. Door de toenemende vraag vanuit Duitsland en Polen moest er ruimte gecreëerd worden om de producten op te slaan, met onder andere koelinstallaties om de producten koel te kunnen bewaren. Inmiddels beschikt Hoek-Agro b.v. over een op- en overslaghal voorzien van energiezuinige koelinstallaties, waardoor Hoek-Agro b.v. in staat is om een compleet assortiment aan te bieden in elke gewenste hoeveelheid en verpakking. Het transport wordt uitgevoerd door de goed opgeleide vrachtwagenchauffeurs van Hoek-Trans b.v. In 2024 heeft de heer K.J. van der Hoek, wegens aanhoudende gezondheidsklachten, de aandelen van Hoek-Agro b.v. overgedragen aan de heren L. Dijkstra en R. Dijkstra. 

Hoek-Agro b.v. hecht een grote waarde aan haar klanten en neemt uw specifieke wensen mee in onze betrouwbare service. Daarnaast beschikt Hoek-Agro b.v. over diverse certificaten met betrekking tot de voedselveiligheid van de producten. Het team van Hoek-Agro b.v. is deskundig, heeft een sterke passie en veel ervaring met AGF-producten waardoor zij u optimaal kunnen adviseren. Wij willen ons onderscheiden met snelle levertijden, heldere afspraken en de beste kwaliteit voor de producten.